Művészi rövidfilmben mutatja be épületeit a Wing

2017-05-23

Elkészítette új imázsfilmjét a WING, a végeredmény pedig rendkívül újszerű lett: egy művészi igényű alkotás foglalja össze szemléletesen mindazt az értéket, amit a magyar tulajdonban lévő ingatlanfejlesztő közel 20 éves működése során létrehozott.

Hatalmas, modern épületek, letisztult építészeti formák, különleges megoldások és az épített környezetet körül lengő és meghatározó hangok a főszereplői a WING Zrt. új imázsfilmjének. Az Urban Beats című alkotás középpontjában a vállalat fejlesztései állnak, de nem szokványos módon, a gyorsan váltakozó jelenetekben az épületek képi részleteit a városi lüktetés zajai kísérik.

„A kisfilmmel az volt a célunk, hogy bemutassuk vállalatunk Budapest mindennapjaiban és általában a városi életben betöltött, az épített környezeti képet formáló meghatározó szerepét. A WING Magyarország első számú ingatlanfejlesztő cége, célunk, hogy olyan épületeket alkossunk, melyek értéket képviselnek hosszú távon mind építészetileg, mind funkcionális, mind pedig városképi értelemben, hiszen amit létrehozunk, az évszázadokig meghatározó lesz a város és lakói életében. Az imázsfilm tökéletesen foglalja össze és jeleníti meg mindazt az értéket, amit az elmúlt majd 20 évben létrehoztunk.” – mondta Noah Steinberg, a vállalat elnök-vezérigazgatója.

„Márkakommunikációnkban, a vállalat és a projektjeink kommunikációján túl egyre hangsúlyosabb szerepet kap, hogy bemutassuk fejlesztéseink városban betöltött meghatározó szerepét. Amikor a megvalósításon gondolkodtunk, az volt az elképzelés, hogy csakúgy, ahogyan a különböző épületeink fejlesztése során, a kisfilmben is térjünk el a hagyományos modellektől és újító, friss, meglepő megoldásokkal éljünk. Büszkék vagyunk a végeredményre, köszönjük az Activity Group csapatának és a többi alkotónak, hogy innovatív szemléletüknek köszönhetően egy olyan koncepciót hoztak számunkra, amely reményeink szerint nemcsak hazai, hanem nemzetközi szinten is sikeres lesz. Bízunk benne, hogy a nem megszokott választással sikerült hozzájárulnunk a WING piacvezető imázsához.” – tette hozzá Mátray Csenge, a WING marketingkommunikációs igazgatója.

Az Urban Beats megtekinthető ide kattintva.

Stáblista:

Ügynökség - Activity Group

Kreatív igazgató: Remete Tibor

Account: Dibák Flóra

Rendező/Operatőr - Bernáth Milán the Cosmic Bunuel

Légi felvételek - Drone Media Studio - Molnár László, Géresi Gergely  www.dronemediastudio.com

Kameratechnikus - Mihálka Balázs

Vágó és Animáció - Nemes Oresztész

Color grade - Bernáth Milán the Cosmic Bunuel

Sound mix - Mihály Fejér

Inspired by Menzkie

További híreink