Támogatja a Dél-pesti Centrumkórházat a WING Zrt.

2020-04-16

Azonnali adományként 5 millió forint pénzügyi támogatást nyújtott a Dél-pesti Centrumkórháznak a WING Zrt. ingatlanvállalat, ezzel is támogatva a koronavírus elleni küzdelmet hazánkban.

„A WING Zrt., mint magyar hátterű és helyi érdekeltségű cég számára mindig is kiemelten fontos volt a társadalmi felelősségvállalás, ezért egyértelmű volt a döntés, hogy támogatjuk a legnagyobb folyamatban lévő irodafejlesztésünk közvetlen szomszédságunkban található, a koronavírus elleni küzdelem frontvonalában harcoló egészségügyi intézményt. Az adományunk által szerettünk volna segítséget nyújtani a Dél-pesti Centrumkórháznak, hogy beszerezhessék a számukra jelenleg legfontosabb eszközöket” – mondta Noah Steinberg a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A WING Zrt. támogatói tevékenysége hosszú múltra tekint vissza. Megalakulása óta a vállalat számos jó ügyet karolt fel: a gyerekek és fiatalok felzárkóztatásának és tehetséggondozásának jegyében az elmúlt évtizedben a WING többek között támogatója volt a Madarász utcai Gyermekkórháznak. Főtámogatója volt a Jövőbarát Alapítványnak, ahol ösztöndíjprogramot is indított a diákok továbbtanulásáért. Rendszeresen főtámogatója az SOS Gyermekfalvaknak, ahol a családjukból kiemelt, nevelőszülőkkel élő gyerekek életminőségének javításához nyújt segítséget, és az ország legjelentősebb tudományos diákfórumának, az Országos Tudományos Diákköri Konferenciának (OTDK), ahol pedig a jövő fiataljainak tehetséggondozásában vállal szerepet.

További híreink