Sikeres kötvénykibocsátás a Wing-nél

2018-08-14

Az újabb kötvényprogram során a 20 millió eurós kibocsátás mellett 11 millió euró értékű kötvénycserét is sikerrel zárt az ingatlanfejlesztő csoport A 2016-ban indított kötvényprogram után újabb mérföldkőhöz érkezett WING. Mindamellett, hogy a vállalat új 20 millió euró értékű kötvényprogramot indított, 11 millió euró értékű kötvénycserét is végrehajtott. A WINGHOLDING 2021/I elnevezésű kötvények futamideje 3 év, amelyeket a befektetők 3,91 %-os átlaghozamon vásároltak meg. A kötvényprogram szervező-forgalmazója az OTP Bank Nyrt. volt. A bevont forrásokat a WING folyamatban lévő ingatlanberuházásai megvalósítására, valamint új projektek elindítására fordítja.

„A WING piacvezető szerepéhez méltóan innovatív megoldásokra törekszik mind az épületei megvalósítása során, mind pedig az alkalmazott pénzügyi és üzleti konstrukciókban. Stabil gazdasági hátterünknek és az elért eredményeinknek köszönhetően a pénzpiaci szereplők is hosszútávú partnert látnak bennünk. A korábbi sikereket követően indított újabb kötvényprogramunk eredményei is bizonyítékul szolgálnak arra, hogy partnerei a WING-et a magyar piac egyik legmegbízhatóbb és legjobban működő vállalatának tartják.” – nyilatkozta Noah Steinberg, a WING Zrt. elnök-vezérigazgatója.

A WING jelenlegi fejlesztéseinek köre is szerteágazó, hiszen nemrégiben adták át a repülőtéri ibis Styles Budapest Airport Hotelt, a dél-budai régióban található Ericsson Házat, javában zajlik az a Magyar Telekom székházának építése, és elindult a Wizz Air repülési oktatási központ és az evosoft székház fejlesztése is. Az idei évben a LIVING márka bevezetésével a vállalat a lakóingatlanpiacon is megjelent, és a Kassák Residence lakóparkkal Magyarországon úttörőként olyan urbánus lakófejlesztésbe kezdett, amely nemcsak okos, hanem közösségi megoldásokat is nyújt a leendő lakók számára.

További híreink