Szerkezetkész a Park West első üteme

2020-10-27

Elérte legmagasabb pontját a LIVING ingatlanfejlesztő Park West 1 nevű lakóprojektje, amely az újjáéledő Ferdinand negyedben épül. Az építkezés a menetrendnek megfelelően halad, a lakópark átadása 2021 utolsó negyedévében várható. A hazai piacon egyedülálló, közösségi szolgáltatásokkal is rendelkező innovatív lakófejlesztés mögött a LIVING anyavállalata, a WING áll, amely az ingatlanfejlesztési piacon megszerzett több mint 20 éves tapasztalatának és pénzügyi stabilitásának köszönhetően garancia a megbízhatóságra és az átlagon felüli minőségre.

Az ősz beköszöntével elérte legmagasabb pontját a LIVING ingatlanfejlesztő Park West nevű fejlesztésének első fázisa. A XIII. kerületben, a Westend közelében található fejlesztéssel a LIVING a nagyvárosi, aktív életmódot kedvelő közönséget szeretné megcélozni, akiknek elsődleges szempontot jelentenek a belváros közelsége, illetve a lakópark biztosította smart- és közösségi szolgáltatások. A 229, többségében 40 és 50 négyzetméter közötti alapterületű lakások kedvezményes 5 százalékos adókulccsal, valamint idén mindössze 1 millió forint befizetésével vásárolhatók meg.

A dinamikusan fejlődő Ferdinánd negyedben, a Szabolcs utca 15-25. szám alatt található lakópark remek lokációjából kifolyólag kitűnő befektetési lehetőséget is jelent. Az ingatlant határoló főutakon található számos tömegközlekedési eszköz – metró, buszok és villamosok – megállója nagyban hozzájárul az épület könnyű megközelítéséhez. A kikapcsolódásra is számos lehetőséget biztosít a XIII. kerület, hiszen mindössze 10 percnyi sétára található a Városliget, a Fővárosi Állat- és Növénykert és a felújított Széchenyi fürdő is.

A három ütemben készülő, összesen 700 – többségében 40-50 négyzetméteres – lakást magában foglaló Park West tervezésénél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz, a minél több természetes fény biztosítása, valamint a környezettudatos megoldások kialakítása. Minden lakáshoz saját terasz, illetve mélygarázsban biztosított parkoló tartozik, és egyedi módon, emeleti tárolók is rendelkezésre állnak. A Park West 1 rendkívül népszerű a lakásvásárlók körében, a lakások 70 százaléka már vevőre talált.

A LIVING, az ország első közösségi lakópark fejlesztőjeként a Park West 1 esetében is olyan egyedi közösségi szolgáltatásokat biztosít lakói számára, mint a közösségi könyvtár, takarító szolgáltatás, közösségi fészer, vagy a 0-24 órás csomagátvételi pont. A Park West közös nappalija nem csupán a relaxáció helyszíne lehet, de co-working munkateret és ennek részeként business corner szolgáltatásokat is kínál − a LIVING ezzel szeretne hozzájárulni a magánélet és a munka egyensúlyának kialakításához.

A Park West 1 minden lakása okosotthon, ezért a lakók kivétel nélkül élvezhetik a SMART LIVING szolgáltatás előnyeit. A SMART Home ingyenes alapcsomagba központi egység, okosdugalj, ingyenes WiFi szolgáltatás, valamint fűtésszabályozás tartozik, külön díj ellenében pedig igény szerint bővíthető SMART+ csomaggal, a komfortosabb mindennapok érdekében.

A Park West mellett jelenleg is futó LIVING lakóprojektek mind az ütemtervek szerint haladnak. A Kassák Residence megkapta használatbavételi engedélyét, a beköltözések folyamatban vannak, a projekt folytatása, a Kassák Passage területén pedig a szerkezetépítés már az első emeletnél tart. A Metropolitan Garden fejlesztést várhatóan 2021 első negyedévében vehetik használatba a lakók, szeptemberben pedig a Park West 1 sikerére való tekintettel elindult a Park West 2, melynek átadására várhatóan 2023 nyarán kerül sor.

Idén mindenképpen megéri LIVING lakásba fektetni. Aki 2020-ban úgy dönt, hogy leendő otthonát a Park West 1, Park West 2, valamint a Metropolitan Garden projektekben köti le, annak mindössze 1 millió forintot kell befizetnie, többet már ebben az évben nem szükséges!

5 százalékos áfa a LIVING projektjeinél

A LIVING, a WING lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkája, az ország első közösségi lakópark fejlesztőjeként 2018-ban, a Kassák Residence fejlesztéssel lépett a piacra. A nagysikerű első projektet nem sokkal követte a Béke tér szomszédságában található Metropolitan Garden, a Westendhez közeli Park West, valamint a fejlesztő legújabb projektje, a Kassák Passage. A lakófejlesztésekben közös a XIII. kerületi, kiváló közlekedési opciókkal és szolgáltatások sokaságával rendelkező lokáció, valamint az átlagon felüli minőség és az alapcsomag részeként érkező okosmegoldások. A Kassák Residence, Metropolitan Garden és Park West 1 és 2 esetében az érdeklődök 5%-os kedvezményes áfakulcs mellett vásárolhatják meg újépítésű otthonaikat.

További híreink