Szerkezetkész állapotban a Metropolitan Garden

2020-03-18

Elérte legmagasabb pontját a LIVING ingatlanfejlesztő Metropolitan Garden nevű lakóprojektje. Az építkezés a menetrendnek megfelelően halad, a lakópark átadása 2020. utolsó negyedévében várható. A hazai piacon egyedülálló, közösségi szolgáltatásokkal is rendelkező innovatív lakófejlesztés mögött a

LIVING anyavállalata, a WING Zrt. áll, amely az ingatlanfejlesztési piacon megszerzett 20 éves tapasztalatának és pénzügyi stabilitásának köszönhetően garancia a megbízhatóságra és az átlagon felüli minőségre. A 105 lakás 80 százaléka már elkelt, és folyamatos az érdeklődés a fennmaradó otthonok iránt is.

Elérte legmagasabb pontját a Metropolitan Garden: az immáron szerkezetkész állapotban lévő lakópark építése az ütemterv szerint halad, az átadásra pedig 2020. utolsó negyedévében kerül sor. A WING Zrt. lakóingatlanokra specializálódott ernyőmárkájának tavaly indult második projektje már 80 százalékos értékesítettségnél jár, a nagy sikerre való tekintettel pedig további lakóprojektek is érkeznek a fejlesztő égisze alatt.

A Metropolitan Garden a Béke-tér közvetlen szomszédságában áll. A lokáció páratlansága abból fakad, hogy a zöldövezet közelsége ellenére a belváros is gyorsan elérhető: autóval kevesebb mint negyedóra alatt, és tömegközlekedéssel is hasonló idő, a közelben elhaladó számos busz és villamos járatnak köszönhetően. Mindemellett a Béke tér rendkívül jól ellátott szolgáltatásokkal, közvetlen közelében egyaránt megtalálhatóak bevásárlási lehetőségek, önkormányzati iroda, játszótér, éttermek, kávézók vagy óvoda.

A Metropolitan Garden hatékony alaprajzú lakásainak alapterülete 30-110 m² közötti, a felmerülő igényekre építve a legnagyobb számban pedig 57 m² körüli lakások közül lehet majd választani. Minden otthonhoz tartozik majd egy kellemes atmoszférájú erkély, melyek átlagos mérete 12 m² körüli. A projekt különlegessége, hogy az épület tetőszintjén maximálisan az egyedi igényekre szabható, budai hegyekre néző panorámás, teraszos otthonokat alakítanak ki. Az épület alatt pedig mélygarázs épül.

A LIVING által az országban elsőként bemutatott, nagysikerű közösségi szolgáltatások elérhetők lesznek a Metropolitan Gardenben is. A felnőttek a közösségi nappaliban tölthetik el szabadidejüket vagy végezhetik munkájukat, miközben a gyerekek elfoglaltságáról a számukra kialakított gyerekszoba gondoskodik. Ezen kívül a lakók a közösségi könyvtár, a közös fészer, valamint a BBQ helység és a fűszerkert előnyeit is élvezhetik. Az on-site csomagpont segítségével pedig a lakók csomagot adhatnak fel, vagy vehetnek át az épület előterében, megspórolva ezzel a postán töltött időt.

A LIVING otthonok egytől egyig okos funkciókkal vannak felszerelve, így a Metropolitan Gardenben a lakók a Smart Home alapcsomaggal felszerelve vehetik át kiválasztott lakásukat, amely tartalmazza a központi egységet, egy okosdugaljat, valamint a távoli fűtésvezérlést. Az alapszolgáltatás igény szerint bővíthető többek között riasztóval, távoli redőny- és világításvezérléssel is. „A Metropolitan Garden, a LIVING fejlesztéseknél megszokott magas minőségnek megfelelően olyan egyedülálló, 21. századi közösségi és okosmegoldásokat kínál a lakók számára, ahol mindenki megtalálja a saját igényeire szabható szolgáltatásokat. Ezen túl, a Metropolitan Garden a barátságos lépték és a szűk környezete miatt is ideális kisgyerekes családoknak. Nem véletlen a kimagasló érdeklődés a projekt iránt, a lakások 80 százaléka már vevőre talált” - mondja Martin János, Üzletág Igazgató.

A Metropolitan Garden elsősorban olyan fiatalok és kisgyerekes családok számára alkalmas, akiknek számít a belváros közelsége, a bőséges szolgáltatáskínálat, a 21. századi modern technológia, valamint a zöld környezet.

Ha kíváncsi arra, jelenleg milyen állapotban van az építkezés, kövesse élő képünket webkameránkon, a Metropolitan Garden weboldalán.

További híreink