Tovább bővíti ipari portfólióját a Wing

2017-08-31

Tovább bővíti portfólióját az ország vezető, magyar magántulajdonban lévő ingatlanfejlesztője, a WING Zrt. A vállalat a Megyeri híd lábánál, az M0-ás körgyűrű mellett elhelyezkedő Európa Center Üzleti és Logisztikai Parkot vásárolta meg azzal a céllal, hogy tovább fejlessze és a régió vezető city-logisztikai központjává tegye. A központ elnevezése is változik, mostantól Login Business Park néven működik tovább.

Az Európa Center modern logisztikai központ területe 75.000 m2. Elhelyezkedése ideális, Észak-Pesten, közvetlenül a Megyeri híd lábánál található, megközelíthetősége kiváló. Az M0-ás körgyűrűn keresztül az összes fontosabb autópálya közvetlenül elérhető, a reptér mindössze 20 percnyi távolságra található, a pesti belvárosba és Budára 10 percen belül el lehet jutni. A parkban megáll a 104 és 104A busz, közvetlen szomszédságában található a dunakeszi és Buy-way bevásárlópark.

A logisztikai park egyik legnagyobb előnye, hogy maximális rugalmassággal képes megoldást kínálni minden felmerülő bérlői igényre. A nagyobb csarnokterületek és kisebb raktárak mellett, „A” kategóriás irodák, üzlethelyiségek és bemutatótermek is bérelhetők, emellett a terület 8.000 m2 fejlesztési területtel is rendelkezik. Az átvételt követően a WING komoly fejlesztéseket tervez elsősorban a szakmai működés és az üzemeltetés területén. Változik a központ elnevezése is, a jövőben Login Business Park néven működik tovább.

A WING, az ipari ingatlanok piacának meghatározó hazai képviselője, egyéb projektjein is aktív tevékenységet folytat. Idén májusban jelentette be, hogy két ütemben, új csarnokegyüttest épít az East Gate Business Parkban – 14.000 m2 és 11.000 m2 területtel – a piaci igényekre és az ipari park iránti fokozott érdeklődésre reagálva. Az East Gate Budapest egyik vezető modern ipari parkja. Itt található számos nemzetközi nagyvállalat hazai vagy regionális cégközpontja, így a GE-nek, a Philip Morris-nak, a Magyar Postának, a Learnek, a Rexelnek vagy az ABB-nek. Továbbá a WING az év elején értékesítette portfóliójának egyik fontos elemét, IX. kerületi city-logisztikai központját, a Dél-pesti Üzleti Parkot, mely kategóriájában meghatározó fejlesztésnek bizonyult.

A Dél-pesti Üzleti Park sikeres értékesítését követően, az Európa Center megvásárlásával a WING most újra bővíti ipariingatlan-portfólióját.

„Erős, magyar magántulajdonú ingatlanvállalatként közel 20 éve elkötelezett szereplői vagyunk a hazai ipari és logisztikai piacnak. Nevünkhöz kötődik a Harbor Park, az ország első modern logisztikai központjának fejlesztése, ezt követően indítottuk el az East Gate Business Parkot, majd a Dél-Pesti Üzleti Parkot, most pedig ismét új fejezetet kezdünk az Európa Center megvásárlásával, jelentette ki a tranzakció kapcsán Noah Steinberg, a WING elnök-vezérigazgatója. Az eltelt idő alatt egyedülálló szakértelemre tettünk szert sztenderd épületek és személyre szabott, speciális fejlesztések megvalósításában. Nagy lehetőséget látunk az Európa Center átvételében. Célunk a bérlőkkel történő hosszú távú és sikeres együttműködés és az, hogy a Login Business Park színvonalas, a felmerülő igényeket magas színvonalon kiszolgálni tudó, a régióban meghatározó city-logisztikai központtá váljon.”

További híreink