Tulajdonost váltott a Family Center Szombathely bevásárlóközpont

2022-09-01

A WING értékesítette a tulajdonában lévő Family Center bevásárlóközpontot az Unione Befektetési Csoport számára. A 28 üzlettel és szezononként változó standokkal rendelkező Family Center Szombathely 2018 elején került a WING tulajdonába, amelyet most közel 100 százalékos bérbeadottsággal értékesített a vételi ajánlatot tevő vállalat számára.

A WING, a magyar ingatlanpiac egyik legnagyobb ingatlanfejlesztő és – befektető vállalatcsoportja, 2018 elején vásárolta meg a Family Center Szombathely bevásárlóközpontot, amelyet most az Unione Befektetési Csoport számára értékesített. A WING, amely nagy tapasztalattal bír bevásárlóközpontok fejlesztése és üzemeltetése terén, a Family Center átvételét követő működtetés során jelentős bevétel- és értéknövekedést ért el az üzletek közel 100 százalékban történő bérbeadásával.

A Family Center bevásárlóközpont Szombathely és Vas megye legnagyobb kiskereskedelmi lokációjának szívében, a TESCO hipermarket, a Praktiker barkácsáruház szomszédságában található. Közel 30 népszerű üzletével és szezononként változó standjaival 2005 óta a környék egyik legkedveltebb bevásárlóhelye. A megyében olyan egyedülálló üzletekkel rendelkezik, mint a Media Markt, a Hervis vagy a C&A.

Az elmúlt években a WING tulajdona alatt a Family Center Szombathely látogatószáma és forgalma kiváló lokációjának és üzletkínálatának köszönhetően állandó növekedést mutatott. A bevásárlóközpontot jelenleg közel 100 százalékos bérbeadottság, erős bérlői mix és kiemelt nemzetközi mágnesbérlők jelenléte jellemzi. Az üzletközpont a koronavírus-járvány időszaka alatt is zavartalanul üzemelt, forgalma mára meghaladja a járvány előtti időszak szintjét.

A WING a kereskedelmi ingatlanpiacon aktív szerepet tölt be. Fejlesztései közé tartozik az Agria Park, amely Eger és a teljes észak-magyarországi régió legmodernebb és legnagyobb, egyedülálló választékot kínáló bevásárló- és szórakoztató központja és a XII. kerületi Hegyvidék Bevásárlóközpont. Nevéhez fűződik a Mom Park felújítása és újra pozicionálása. Továbbá a 2022 tavaszán megnyílt GOBUDA Mall, amely a WING fejlesztésében egy 25 ezer négyzetméter bérbe adható területtel, nagyjából 100 üzletnek helyet adó, szolgáltató funkciót is betöltő, a mai kor igényeire választ kínáló, modern bevásárlóközponttá alakult.

További híreink