Új bérbeadás a Szerémi Irodaházban

2023-02-08

Új bérlő írt alá hosszútávú irodabérleti szerződést a WING Szerémi Irodaházának területeire. A szerződéssel 2023 júniusától az ingatlanegyüttes Kaposvári úti szárnyának 6-7. emelete kap új bérlőt, egy közel 1300 négyzetméteres irodatérben.

Újabb bérlőt köszönt a WING a Szerémi Irodaházban. A három, egymáshoz kapcsolódó épületből álló komplexum „A” kategóriás, modern, költséghatékony irodákat kínál a XI. kerület dinamikusan fejlődő részén, a Rákóczi híd budai lábánál, közel 10.500 négyzetméter teljes alapterülettel.

A megkötött bérleti szerződés alapján az épület Kaposvári úti szárnyának a 6. és 7. emelete került bérbeadásra, mely bruttó 1252 négyzetmétert fed le. A bérlői igények szerint cellás elrendezéssel kialakított irodaterek mellett a dolgozók igénybe vehetik az épület belső kávézóját és éttermét, valamint a kellemes zöld tetőkertet is. Az irodaház által biztosított szolgáltatások mellett a környéken számos minőségi zöldterület, sportlehetőség és bevásárlóközpont is megtalálható, akár sétatávolságra is.

A Szerémi Irodaház egy kiváló elhelyezkedésű, költséghatékony, rugalmas kialakítású irodákat kínáló épület, melynek tereit maximálisan a bérlőink elvárásaihoz tudjuk igazítani. Az aláírt bérleti szerződés értelmében a közel 1300 négyzetméternyi irodaterületet az új bérlő igényeinek megfelelően alakítjuk ki, így hozzájárulva mindennapi munkájuk hatékony végzéséhez” - mondta Angel Gábor, a WING Zrt. irodákért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Szerémi út – Dombóvári és Prielle Kornélia utcák által körül határolt irodaház tömegközlekedéssel és autóval egyaránt könnyen megközelíthető a dolgozók számára. Közelében találhatók az 1-es, 41-es, 47-es villamosok, valamint a 33, 133 buszvonalak megállói, gépkocsival pedig az M7/M1, M6 és M5 autópályákról is könnyen elérhető a Hungária körúton vagy M0 bevezetőn keresztül. A gépkocsival rendelkező dolgozók az épület 196 férőhelyes mélygarázsát is igénybe vehetik.

További híreink