Új épületszárnnyal bővült aTheBritish International School, Budapest

2016-09-26

Kevesebb, mint egy év alatt épült fel a The British International School, Budapest új épületszárnya, melyet szeptember 23-án nyitottak meg hivatalosan. A munkálatoknak köszönhetően az iskola a főváros egyik legmodernebb intézménye lett, melyben mostantól összesen 9000 m2-en folyik a tanítás.

Az új épület alapterülete több mint 3000 m2, így a teljes iskola már 9000 m2-en tudja fogadni a diákokat. Az új átadott szárnyban 25 terem, valamint irodák, zeneszobák, multifunkciós termek, kávézó és étterem találhatóak, továbbá megújult az iskola udvara is. A III. kerületben található The British International School, Budapest új épületszárnyának megépítése a meredek hegyoldal miatt rendkívül komplex feladatnak bizonyult, a kivitelező nem mindennapi kihívásokkal nézett szembe. A bővítéssel egy időben a meglévő épületben is komoly felújítási, átalakítási munkálatokat végeztek.

Az építkezés tavaly ősszel kezdődött, mintegy 750 szakember dolgozott azon, hogy minél hamarabb befejezzék a munkálatokat. A The British International School, Budapest a bővítésnek és a felújítási munkálatoknak köszönhetően a főváros egyik legmodernebb és legfejlettebb infrastruktúrával rendelkező oktatási intézményeként várja tanulóit.

A tervezést az Aspectus Architect végezte, a projekt lebonyolítását a Wing Zrt. hajtotta végre. Az építkezés végül kevesebb, mint egy év alatt ment végbe a Market Építő Zrt. jóvoltából.

További híreink