Új irodákat adott át a Wing a Millenáris Parkban – elkészült a Millenáris Irodaházak modern és avantgarde

2009-09-09

A WING Zrt. a Millenáris Irodaház Classic folytatásaként két új irodaházat is átadott a Millenáris Parkban, a Millenáris Irodaházak Modern és Avantgarde tagjait. Az átadással egyidőben az új irodaépületek 50 százalékban már bérlőre is találtak. A modern megjelenésű „A” kategóriás irodaházak szolgáltatási portfóliója megfelel a legigényesebb elvárásoknak, emellett az épületek építészeti megjelenése hozzájárul a környék esztétikai fejlődéséhez.

A Buda kereskedelmi és kulturális központjában elhelyezkedő irodaépületek a környezetükre igényes cégek számára biztosítanak minőségi, magas presztízsű irodákat. Az irodaházak a kisebb területet igénylő cégek és a nagyobb vállalatok számára egyaránt ideális működési helyszínt jelentenek. A Modern irodaház öt szinten kínál 1.800 m2 bérelhető irodaterületet, Avantgarde társa pedig öt szinten kínál 1.200 m2-t.

Az építészeti jellemzőikről elnevezett épületek az ingatlanfejlesztő értékteremtő-értékmegőrző filozófiájába illeszkednek. A Modern irodaház a hajdani Ganz gyártelep U üzemépületének felújításával valósult meg. Minőségi váltást hordozó új megjelenése és az Avantgarde új építésű irodaépülete egyaránt hozzájárul a Park építészeti és esztétikai megújulásához. Noah M. Steinberg a fejlesztő WING Zrt elnök-vezérigazgatója elmondta: „A WING Zrt. Millenárisbeli fejlesztései során fő szempont volt a magas színvonalú építészeti megvalósítás és a maximális funkcionalitás. Bérlőink mellett a környéken élők igényeit is szem előtt tartottuk, ennek nyomán született újjá az irodaházak között létesült Zöld Péter mesejátszótér és valósult meg a park alatti kétszintes mélygarázs.”

A Park új épületei építészeti értékeik mellett funkcionális szempontból is gazdagítják a környezetet. Mindkét épület rugalmasan alakítható irodaterületekkel, tetőszinti panoráma terasszal és kávézó-étteremmel szolgálja bérlői kényelmét. A Millenáris Irodaház Avantgarde parkra néző, kiülős kávézó-étterme novemberben nyílik meg. Utóbbi épület további érdekessége a homlokzati üveglamellákba integrált LED-es világítás. Az első osztályú felszereltséget, többek között, a világhírű tervező, Philippe Starck fürdőszoba felszerelései bizonyítják. A két épületet talajszint alatt összekötő 180 férőhelyes kétszintes mélygarázs az átlagosnál nagyobb parkoló kapacitást biztosít az irodaházaknak és a környékbeliek parkolási nehézségeire is megoldást kínál.

Az építkezés részeként a fejlesztő jóvoltából került sor a népmesei ihletésű Zöld Péter játszótér teljeskörű felújítására. Amellett, hogy az összes játékelem újjászületett és az EU konform létesítmény még biztonságosabbá vált, a játszótér megőrizte méltán népszerű egyediségét.

Az irodaépületeket már az előkészítés szakaszában nagy érdeklődés övezte. Közép-Európa egyik vezető kommunikációs, gazdasági és politikai tanácsadó vállalata, a Political Capital-t és a Privy Council Communications-t is tagjai között tudó Communications First cégcsoport már az építkezés szakaszában bérleti megállapodást kötött az Avantgarde egész épületére. A Modern irodaház bérletére előrehaladott tárgyalások folynak.

A WING Zrt. sajtóközleménye

További híreink