Új kinevezések a WING-nél

2022-04-22

Három új vezérigazgató-helyettest neveztek ki a WING-nél: Martin János a lakó üzletág igazgatói pozíciója mellett a WING vezérigazgató-helyettesévé lépett elő, Mátray Csenge marketingkommunikációs igazgató a kommunikáció, a HR és a vállalati operációért felelős vezérigazgató-helyettesként dolgozik tovább, míg Sass Bence tranzakciós igazgató a nemzetközi üzletfejlesztés és befektetési tranzakciók vezérigazgató-helyetteseként folytatja.

Új tagokkal bővült a WING, a magyar ingatlanpiac egyik vezető ingatlanfejlesztő és -befektető cégének menedzsmentje, miután három új vezérigazgató-helyettest neveztek ki. Martin János a lakó üzletág igazgatói pozíciója mellett, a WING vezérigazgató-helyettesévé lépett elő, Mátray Csenge marketingkommunikációs igazgató a kommunikáció, a HR és a vállalati operációért felelős vezérigazgató-helyettesként dolgozik tovább, míg Sass Bence tranzakciós igazgató a nemzetközi üzletfejlesztés és befektetési tranzakciók vezérigazgató-helyetteseként folytatja munkáját.

Martin János 2008 óta dolgozik a WING-nél, kilenc évig stratégiai elemzőként segítette a társaság munkáját, míg 2017-től kezdve a cégcsoport lakóingatlan-fejlesztéseiért felel üzletágigazgatóként. Meghatározó szerepe volt a WING lakóingatlanokra specializált üzletágának, a LIVING-nek az elindításában és sikeres felépítésében. A LIVING 2018-as alapítása óta átadott, illetve jelenleg fejlesztés alatt álló lakásainak száma megközelíti az 1500-at, eladott lakásainak száma meghaladja az 1200 darabot. Közgazdász diplomáját a Pécsi Tudományegyetemen szerezte, azt követően befektetési banki területen tevékenykedett mielőtt a cégcsoporthoz csatlakozott volna. A Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) tagja. A lakó üzletág igazgatói pozíciójának megtartása mellett a WING egyik vezérigazgató-helyettesévé lépett elő.

Mátray Csenge 2001-ben csatlakozott a WING cégcsoporthoz és 2005 óta felelős a WING és az ingatlanprojektek marketingkommunikációs és PR tevékenységéért. A vállalati márka folyamatos építése mellett, számos irodaház és ipari ingatlan kommunikációját végezte, három bevásárlóközpont bevezetését vezényelte le, gyakorlata van szállodabevezetésben és 2018 óta irányította a WING lakómárkájának a LIVING-nek és az ernyőmárka alá tartozó lakóprojekteknek a marketingkommunikációs és PR tevékenységét is. A Budapesti Corvinus Egyetemen szerzett közgazdász diplomát, majd a Pharmavit gyógyászati divíziójánál, később a Győri Keksznél dolgozott marketing területen. Új pozíciójában a kommunikáció mellett, a HR terület és a vállalati operáció felsővezetői képviseletét látja el.

Sass Bence 2007-ben csatlakozott a WING-hez. A kezdetektől fogva a tranzakciós csapatban dolgozott, ahol a közelmúltig tranzakciós igazgatóként végezte munkáját. A WING-nél meghatározó szerepe volt a nemzetközi terjeszkedési stratégia kialakításában és megvalósításában, így többek között a piacvezető lengyel ingatlanfejlesztő, az Echo Investment többségi tulajdonrész-akvizíciójának lebonyolításában.  20 éves ingatlanbefektetési tapasztalattal bír, BA diplomáját a Budapesti Gazdasági Főiskolán, MBA diplomáját a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen szerezte. A Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS) tagja. A kinevezését követően a nemzetközi üzletfejlesztés és befektetési tranzakciók vezérigazgató-helyetteseként folytatja tevékenységét a WING-nél.

További híreink