Új vezérigazgató-helyettessel erősíti csapatát a Wing

2017-02-01

Dr. Takács Ernő, az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnöke lett a WING iroda- és szállodaportfolióért felelős vezérigazgató-helyettese. A portfolióüzemeltetésen kívül az új vezető feladatai között lesz a WING irodai és szállodai vagyonelemeinek kezelésére vonatkozó stratégiaalkotás, továbbá az ingatlanok megfelelő hasznosításának és bérbeadásának biztosítása, valamint az ezzel kapcsolatos tevékenység felügyelete.

Dr. Takács Ernő érkezésével kapcsolatban Noah Steinberg elmondta, hogy a Wing piaci sikerei többek közt a hosszú idő óta együtt dolgozó, stabil menedzsmenten és szakembergárdán múlnak. „A WING értékteremtő tevékenyégének alapja a szakértő emberi munka. Nálunk vannak a piacon a legkiválóbb szakemberek, több évtizedes tapasztalattal a hátuk mögött, akik tisztességes csapatmunkával érik el az eredményeket. Dr. Takács Ernő érkezésével tovább erősíthetjük csapatunkat emberileg és szakmailag.” – tette hozzá a vállalati vezérigazgatója.

Dr. Takács Ernő elmondta, hogy döntése meghozatalakor nagy szerepet játszott, hogy egy olyan vállalat vezetéséhez csatlakozhat, amelynek tagjai jelentős tapasztalatok mellett egyedülálló szaktudással és kiemelkedő sikerekkel rendelkeznek a hazai ingatlanpiacon. „Nagy örömömre szolgál, hogy ingatlanfejlesztői szakmai pályafutásomat a WING Zrt.-nél folytathatom. A Wing Magyarországon a piacvezető ingatlanfejlesztő, rendkívül jelentős projektekkel és portfólióval. Megismerve a cég közeljövőre vonatkozó terveit és középtávú üzleti stratégiáját, biztos vagyok benne, hogy a vállalat egy újabb rendkívül mozgalmas időszakának lehetek aktív közreműködője és bízom benne, hogy tudásommal segítem majd a vállalatot újabb sikereinek elérésében.”

Háttér

Dr. Takács Ernő (50) a budapesti államigazgatási főiskolán végzett igazgatásszervezőként és szakigazgatás-szervezőként, majd a pécsi Janus Pannonius Tudományegyetemen doktorált jogászként. A magyar ingatlanszektor elismert szakértője, aki a modern ingatlan piac elindulása óta dolgozik a területen. Korábban a Mammut Üzletház Zrt. jogi igazgatója volt, majd a Talentis Programiroda igazgatója, azt követpen pedig majd tíz éven keresztül a Talentis Group Zrt. vezérigazgatója. 2013-tól az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnöke.

További híreink