Újabb bérlők költöznek nyáron a WING által fejlesztett Libertybe

2024-02-22

Négy újabb bérlő költözik 2024 nyarán a WING által fejlesztett vegyesfunkciós Liberty épületébe. A Coop, a FedEx, a Praktiker és a 3 Print összesen több mint 3500 négyzetméter irodaterületre írt alá irodabérleti szerződést. A leendő bérlők számára a komplexum változatos szolgáltatásokat kínál, a kiskereskedelmi területek bérbeadottsága már elérte a 100 százalékot.

A magyar élelmiszer-üzletlánc, a Coop, az amerikai székhelyű multinacionális szállítmányozási, e-kereskedelmi és üzleti szolgáltató vállalat logisztikai részlege, a FedEx, a magyar tulajdonban lévő, országos hálózattal rendelkező Praktiker barkácsáruházlánc és az end-to-end nyomtatási megoldásokat kínáló 3 Print kötöttek bérleti szerződést a Liberty összesen több mint 3500 négyzetméternyi irodaterületére. A vállalatok idén nyáron foglalják el új irodáikat az épületben. A Coop a Property Solution Group, a FedEx és a 3 Print az iO Partners Hungary Kft. képviseletében írta alá a megállapodást.

„Büszkék vagyunk rá, hogy további négy nagy presztízsű vállalat döntött a Liberty mellett. A szolgáltatásoknak, a jó lokációnak, az irodapiaci trendeknek és a fenntarthatósági szempontoknak megfelelő fejlesztési koncepciónak köszönhetően a Liberty számos nemzetközi és hazai vállalatnak jelent optimális választást. Vegyesfunkciós épületből fakadóan a komplexum a szolgáltatások terén is élen jár. Az év végén került átadásra az ibis-Tribe dual-branded szálloda és mára a kiskereskedelmi területek is mind bérlőre találtak, tovább bővítve ezzel az épület nyújtotta lehetőségeket és a környék szolgáltatásmixét. Elmondhatjuk, hogy az ország egyik legnagyobb irodaházával, a szintén a WING által fejlesztett Telekom székházzal együtt új, a legjobb irodapiaci lokációkkal azonos minőségű desztinációt hoztunk létre” – mondta Angel Gábor, a WING Zrt. irodákért felelős vezérigazgató-helyettese.

A Liberty bérlői számára a hotelhez tartozó prémium well-being és kényelmi szolgáltatások, mint a TRIBE Table étterem és kávézó, a konferenciatermek, illetve hamarosan nyíló panorámás rooftop bár egyaránt igénybe vehetők. A kültéri bútorokkal felszerelt belső kert, a tetőtéri sportpálya és futókör is kikapcsolódási lehetőséget biztosítanak majd. Az elektromos jármű töltőállomásokkal és Parkl parkolóhely menedzser rendszerrel ellátott négy szintes, 650 férőhelyes mélygarázs és a kerékpárbarát, valamint wigo autómegosztó megoldások segítik a kényelmes munkába járást. A dolgozók további komfortjához a házban elhelyezett eMAG Easybox, Foxpost és Evrobox csomagautomaták járulnak hozzá. A kereskedelmi egységek közül a földszinten kapott helyet a Focivilág és Absolute Teamsport 360 négyzetméteres üzlete is. A jelenleg működő szolgáltatások köre tovább bővül az év folyamán: kora nyártól Monza Care prémium autómosó- és kozmetika, szeptembertől pedig a Liberty Gourmenza étterem és speciality kávézó is várja majd a Liberty dolgozóit és a környékbelieket egyaránt.

A Liberty lokációját tekintve a Könyves Kálmán körút - Albert Flórián út kereszteződésénél található, a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről érkezve a belváros kapujában. A közvetlen közelben található Népliget fontos csomópontja Budapestnek, innen az M3-as metró és az 1-es villamos segítségével a város bármely pontja könnyen megközelíthető, míg a Libertyvel szemközti Népliget autóbusz-pályaudvarról és a mellette lévő Ferencváros vasútállomásról számos belföldi és külföldi járat indul.

További híreink