Újabb nemzetközi bérlő költözik a Libertybe

2022-12-15

A WING egyik zászlóshajó-ingatlanfejlesztési projektje, a vegyes funkciós Liberty 1200 négyzetméternyi irodaterületére írt alá hosszú távú bérleti szerződést a GEODIS. A cég, amely a világ egyik vezető logisztikai szolgáltatója 2023 áprilisától foglalja el az épület déli szárnyában új, magyarországi székhelyét.

Hosszú távú bérleti szerződést kötött a WING és a GEODIS a Liberty komplexum 1200 négyzetméternyi irodaterületére. A nemzetközi vállalat leendő, vegyes kialakítású (50% egylégterű és 50% cellás elrendezésű) irodája az épület második emeletén kap majd helyet. A Liberty lehetőséget ad a bérlőnek arra, hogy egy új építésű, energiahatékony, modern épületbe költözhessen, amely mind lokációjában, mind az elérhető szolgáltatásokban is minőségi és fenntartható környezetet biztosít a munkavállalói részére. A céget a bérleti szerződés aláírása során a Cushman&Wakefield nemzetközi ingatlantanácsadó képviselte.

A munkavállalók igénybe vehetik majd a Liberty épület prémium szolgáltatásait is, úgy, mint taxi rendelés, tisztító, rendezvényszervezés, catering, konferenciaterem foglalás, tetőszinti futópálya és sportpálya. Mindezek mellett a Libertyben megvalósuló dual-branded, háromcsillagos ibis és négycsillagos Tribe szálloda szolgáltatásai az irodaház munkavállalói számára kedvezményesen vehetők majd igénybe, köztük a panorámás rooftop bár, amely munka utáni találkozókra vagy csapatépítésre is kiváló. A négy szinten elhelyezkedő mélygarázsnak köszönhetően az épület kiemelten magas parkolószámot nyújt, amelyet dedikált és közösségi elektromos autótöltési lehetőséggel építik ki.

A Liberty lokációját tekintve a Könyves Kálmán körút - Albert Flórián út kereszteződésénél található, a Budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről érkezve a belváros kapujában. Az M3 metróvonal közvetlen és kényelmes kapcsolatot biztosít a belváros felé, az épület előtt elhaladó 1-es villamos a városon át kínál gyors alternatívát, a szemközti Népliget autóbusz-pályaudvarról és Ferencváros vasútállomásról pedig belföldi és nemzetközi járatok is indulnak. A Liberty néhány percen belül elérhető vonzáskörzetében található a Lurdy Ház, élelmiszerboltok és számos étkezési és kulturális lehetőség, a szomszédos Telekom székházban pedig egy Café Frei is. Emellett a környék a közelmúltban jelentős fejlesztéseken esett át és további nagyívű projektek vannak folyamatban, amelyek által folyamatosan nő a városrész és egyúttal az irodaház presztízse.

Az épület építése dinamikusan halad, nagy alapterületű, rugalmasan alakítható és az irodapiacon elérhető legmagasabb műszaki minőségű területeket kínál leendő irodabérlői számára. Az épület szerkezete a nyár folyamán elérte a legmagasabb pontját, és a déli szárny irodaterületeinek átadására 2023 év áprilisától, míg az itt található szállodaterületek átadására 2023 második felében kerül sor. A Liberty mind az itt dolgozó irodai és szálloda alkalmazottak, mind pedig az ide látogató vendégek jóllétét szem előtt tartva egészségtudatos jellemzőkkel és BREEAM Excellent fenntarthatósági minősítést megcélozva épül.

További híreink