Wing fejlesztés nívódíját avatták az East Gate Business Parkban

2010-04-14

A mai napon ünnepélyes keretek között felavatták WING Zrt. által fejlesztett Philip Morris irodaház Építőipari Nívódíját, ezt követően pedig átadták a díjról szóló Tanúsítványokat. Az eseményre a helyszínen, az East Gate Business Parkban található irodaépület aulájában került sor.

A magas színvonalú megvalósítás elismeréseként a legrangosabb hazai szakmai kitüntetésben, Építőipari Nívódíjban részesült a WING Zrt. fejlesztése, a Philip Morris irodaház épülete.  A megvalósításban részt vevő vállalatok és az őket képviselő vezetők munkájának elismerését mostantól emléktábla őrzi az épületen.

Építőipari Nívódíj Tanúsítványokat kaptak:

A WING és leányvállalatai, a WING csoport tagjai:

Fejlesztő: WING Zrt. - Noah M. Steinberg

Generálkivitelező: Market Építő Zrt. – Scheer Sándor, Bajnok Sándor

Építtető: East Gate Business Park Kft.

Tervező: Aspectus Architect Zrt.. - Szerdahelyi László

És a közreműködők: Vetlanda Kft. - Kiss Tamás, Hatworth Kft. – Fitos Ildikó, Szesztai Szonja, Herczeg és Társa Kft. – Tombácz Antal

Az avatáson a díjazottakon kívül részt vettek a díjat odaítélő Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriumának és Bíráló Bizottságának képviselő tagjai. A rendezvényen beszédet mondott Somogyi László az építőipari Mesterdíj Alapítvány elnöke és Mucsi György a fejlesztő WING Zrt. vezérigazgató-helyettese. Mucsi György beszédében hangsúlyozta „Az elnyert díj annak a modern üzleti park koncepciónak az elismerése, amit az East Gate Business Park-ban valósítunk meg. Az East Gate Business Park nem csak korszerű raktárcsarnokokat kínál bérletre, hanem egyúttal világszínvonalú irodaközpont, ahol a hazai és nemzetközi cégek költséghatékony módon tudják megoldani székházigényüket. Mindemellett büszkék vagyunk arra, hogy a WING és leányvállalati együtt képesek olyan funkcionális és építészeti minőséget létrehozni, ami megfelel a legmagasabb szintű elvárásoknak is.”

A Philip Morris székház látványos és egyedi megjelenésű, magas minőségű, példaértékű épület, aminek már a tervezési szakaszában a bérlői igényeket vették alapul. Rendkívül rugalmas térkialakítás, a dizájnban a vállalati arculat megjelenítése és innovatív, minőségi technológiai megoldások felhasználása jellemzi. Az elkészült különleges épület az itt dolgozók, az ide látogatók és az ingatlanszakma tetszését is osztatlanul elnyerte.

WING Zrt. sajtóközleménye

További híreink