East Gate Business Park

East Gate Business Park East Gate Business Park

East Gate Business Park

Az M3 és M0 találkozásánál található East Gate Business Park Budapest északi vonzáskörzetének egyik legnagyobb modern üzleti parkja, Fóton. Területén – a hazai piacon egyedülálló módon – raktározási és kereskedelmi célokra egyaránt alkalmas modern csarnokok, A-kategóriás irodák és önálló irodaépületek is bérelhetők. Az egyedi igények maximális kielégítésére a megvalósításban közreműködő szakértői csapat a garancia. Ezt bizonyítja, hogy az East Gate Business Parkban található számos vezető hazai és nemzetközi nagyvállalat cégközpontja is.

Brosúra megtekintése

ELHELYEZKEDÉS

A Fóton, az M3 és M0 találkozásánál található East Gate Business Park Budapest északi vonzáskörzetének egyik legnagyobb modern üzleti parkja.

Galéria

Bérelhető területek

Minimum bérleti idő: 3 év
Min. bérelhető raktárterület: 1 945 m2
Min. bérelhető irodaterület: 282 m2
Teljes terület (raktár és iroda): 128 000 m2
Kategória: A
Kiadó raktárterület: 6000 m2
Kiadó irodaterület: 600 m2
Fejlesztési potenciál: 22 000 m2

Ajánlatkérés

Kapcsolat


Almássy Mónika

+36203950040
almassym@wing.hu

Központi elérhetőség

ipari@wing.hu

Kérj céged igényeire szabott ajánlatot!

Az "Ajánlatot kérek" gomb megnyomásával – az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően – hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az e-mail címemen és telefonon megkeressen.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

FEJLESZTŐ FEJLESZTŐ

FEJLESZTŐ

A WING Magyarország vezető ingatlanvállalkozása, piacvezető irodafejlesztő. Tapasztalt, megbízható és stabil pénzügyi háttérrel bíró cég, amely számos nemzetközi nagyvállalat székházát építette fel világszínvonalú minőségben, határidőn belül és költségkeretet betartva.

Ajánlatot kérek