HOTEL INDIGO BUDAPEST ANDRÁSSY

Hotel Indigo Budapest Andrássy Hotel Indigo Budapest Andrássy

Hotel Indigo Budapest Andrássy

A világ egyik vezető vendéglátóipari vállalataként jegyzett IHG Hotels & Resorts és a WING megállapodásának köszönhetően a Hotel Indigo Budapest Andrássy várhatóan 2028 második negyedévében nyitja meg kapuit, 103 szobával, bárral és étteremmel. A Hotel Indigo márkanév alatt ma már 145 szálloda található a világban és további 128 szálloda áll előkészítés alatt, a most aláírt megállapodás pedig újabb fontos állomás a brand dinamikus terjeszkedésében. A prémium márka minden helyszínen sikeresen ragadja meg a városok és városrészek egyediségét és hangulatát gyorsan keresett utazási célponttá válik.

ELHELYEZKEDÉS

A szálláshely prémium lokációban, Budapest 6. kerületében, a világörökség részét képező Andrássy úton helyezkedik majd el, a Városligetben található új múzeumi negyed közelében.

FEJLESZTŐ FEJLESZTŐ

FEJLESZTŐ

A WING Magyarország vezető ingatlanvállalkozása, piacvezető irodafejlesztő. Tapasztalt, megbízható és stabil pénzügyi háttérrel bíró cég, amely számos nemzetközi nagyvállalat székházát építette fel világszínvonalú minőségben, határidőn belül és költségkeretet betartva.