Kassák Terrace

Kassák Terrace Kassák Terrace

Kassák Terrace

Az AA+ energetikai besorolású Kassák Terrace a XIII. kerületi Klapka utcában található Kassák Projekt harmadik, egyben befejező üteme, melyben a 246 újépítésű lakás várhatóan 2025 első felében már költözhetővé válik. A lakóprojekt a Kassák Terrace elkészültével válik majd teljessé, és a 740 lakásos tömb részét fogja képezni egy több mint 9000 négyzetméteres saját park is. A lakóparkban az értékesítés jelenleg is folyamatos és kedvező, 20-80%-os fizetési ütemezésnek megfelelően leköthetőek a még szabad lakásai.

ELHELYEZKEDÉS

A Kassák Terrace a Váci úttól mindössze néhány perc sétára található. A környék az elmúlt időszakban hatalmas fejlődésen ment át: az újonnan épült irodaházak gyökeresen átformálták a környezetet és a projekttől mindössze 10 perc sétára találhatók. A környék kifejezetten jó választás az aktív életmód kedvelőinek, hiszen a Margit-sziget, a Duna-part és a megújuló Városliget is könnyedén megközelíthető.

További információ

Galéria

FEJLESZTŐ FEJLESZTŐ

FEJLESZTŐ

A WING Magyarország vezető ingatlanvállalkozása, piacvezető irodafejlesztő. Tapasztalt, megbízható és stabil pénzügyi háttérrel bíró cég, amely számos nemzetközi nagyvállalat székházát építette fel világszínvonalú minőségben, határidőn belül és költségkeretet betartva.