Le Jardin

Le Jardin Le Jardin

Le Jardin

Budapest egyik legzöldebb, környezetbarát lakóparkjában, a Le Jardin két ütemében összesen 310 db lakás épül fel a XIII. kerület kertvárosi részén. Az esztétikus, mediterrán hangulatú, teraszos kialakítású épületekben a praktikus stúdiólakásoktól a nagyvonalú ötszobás magas emeleti lakásokon át a kertkapcsolatos lakásokig mindenféle kialakítású otthon megtalálható, hogy bárki megtalálhassa a hozzá leginkább illeszkedő álomotthont.

A Le Jardin a LIVING eddigi legkörnyezettudatosabb beruházása, melynek részei a teljes mértékben megújuló energián alapuló gépészeti megoldások, a környezettudatos anyaghasználat, a szelektív hulladékkezelés, a környezettudatos vízfelhasználás, az esővíz újrahasznosítása, illetve a felület hűtés-fűtés. A háromrétegű műanyag nyílászárókkal hatékonyabb a hő- és hangszigetelés, az éves hűtési-fűtési költségek sokkal alacsonyabbak lehetnek egy hagyományos kialakítású lakáshoz képest.

ELHELYEZKEDÉS

A Le Jardin Budapest XIII. kerületének zöld oázisa, környezetbarát lakóparkja patakpart mellett, nyugodt, kertvárosi környezetben.

Külön kiemelendő a Rákos-patak közelsége, amely közvetlenül a Le Jardin mellett fut. A lakóparktól mindössze pár méterre található új gyalogos híd a patakpart túloldalán elterülő nagy zöldterületekkel köti össze az épületeket.

További információ

Galéria

FEJLESZTŐ FEJLESZTŐ

FEJLESZTŐ

A WING Magyarország vezető ingatlanvállalkozása, piacvezető irodafejlesztő. Tapasztalt, megbízható és stabil pénzügyi háttérrel bíró cég, amely számos nemzetközi nagyvállalat székházát építette fel világszínvonalú minőségben, határidőn belül és költségkeretet betartva.