Park West

Park West Park West

Park West

A pezsgő XIII. kerület szívében, a megújuló Ferdinánd negyedben elhelyezkedő Park West lakóparkban összesen 880 lakás épül fel. Első ütemének, a 229 lakásos Park West 1 átadására 2022 januárjában került sor, második üteme várhatóan 2023 végéig, a harmadik ütem pedig 2025 első negyedévében készül el. A Szabolcs utca 15-25. szám alatt, a Lehel tér szomszédságában épülő lakóparktól a Városliget és a WestEnd is mintegy 10 perc sétára található, valamint a belváros is könnyedén megközelíthető. Ez a forgalmas környék a helybéliekkel (kb. 35.000-en) és a naponta arra közlekedőkkel együtt jelentős, 80-90.000 fős célközönséget is jelenthet az itt üzletet nyitó vállalkozások számára.

A lakófejlesztésben található 50 és 350 nm közötti eladó vagy bérelhető üzlethelyiségek az épületek földszintjén helyezkednek el, melyeket szerkezetkész állapotban adunk át.

ELHELYEZKEDÉS

A Park West a Szabolcs utca 15-25. szám alatt kerül megvalósításra, melytől a belváros is könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Csupán egy utcányira található a Lehel úton a 105-ös autóbusz és a 14-es villamos, a Dózsa György úton pedig a 75-ös és 79-es trolibuszok megállói, a Lehel téren pedig elérhető a 3-as metró.

További információ

Eladó vagy bérelhető üzlethelyiségek

Üzlet Méret Bejárat
A04 359,05 m2 A lépcsőház
A05 231 m2 A lépcsőház

A WING lakóingatlanokra specializálódott márkájának fejlesztéseiben található üzlethelyiségek kiváló üzleti lehetőséget biztosítanak a leendő üzemeltetők számára, köszönhetően a kivételes, XIII. kerületi lokációnak, a pezsgő, Váci úti irodafolyósó közvetlen közelségének, valamint az újépítésű lakásokba költözők magas számának.

Ajánlatkérés

Kapcsolat

Kovács Dóra

+36 70 855 1991
retail@livinghomes.hu

Kérj céged igényeire szabott ajánlatot!

Az "Ajánlatot kérek" gomb megnyomásával – az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően – hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az e-mail címemen és telefonon megkeressen.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

FEJLESZTŐ FEJLESZTŐ

FEJLESZTŐ

A WING Magyarország vezető ingatlanvállalkozása, piacvezető irodafejlesztő. Tapasztalt, megbízható és stabil pénzügyi háttérrel bíró cég, amely számos nemzetközi nagyvállalat székházát építette fel világszínvonalú minőségben, határidőn belül és költségkeretet betartva.

Ajánlatot kérek