Studium Irodaház

Studium Irodaház Studium Irodaház

Studium Irodaház

A Studium Irodaház a belvárosban található, a IX. kerület frekventált részén, a Budapesti Corvinus Egyetemmel közös épületben, a Petőfi híd és a Szabadság híd között a Duna partján. Karnyújtásnyira elérhető a Fővám téri Vásárcsarnok, valamint a Váci utca és a Ráday utca színes, széleskörű szolgáltatási és gasztronómiai kínálata. A környéken megtalálható többek között posta, bankfiókok, tisztító, autómosó, patika.

A pesti Duna-part arculatát meghatározó modern és karakteres épület összterülete 36 000 m², amely magában foglalja a Budapesti Corvinus Egyetem 25 000 m²-es „C” tömbjét, egy az épület déli részén lévő irodaházat, illetve a földszinten helyet kapó kereskedelmi területeteket. Utóbbiak közül jelenleg egy 401 m2 alapterületű, igény esetén két egyenlő részre osztható bérelhető üzlethelység áll rendelkezésre, amely változatos bérlői igényeket tud kiszolgálni.

ELHELYEZKEDÉS

A Duna-parti panorámával rendelkező Studium Irodaház a Bálna Kulturális, Kereskedelmi és Vendéglátó Központtal szomszédságában, a Czuczor utca és Közraktár utca kereszteződésénél helyezkedik el. Tömegközlekedéssel jól ellátott, az épület mellett található a 4-es metró megállója, és mellette fut a 2-es, 2B és 23-as villamos, valamint a 15-ös busz és a 83-as troli vonala. Az egyetem főépületénél található Mol-Bubi állomáson pedig kerékpárbérlésre is lehetőség van.

Adatok

Kategória A
Min. bérleti idő 3 év
Kaució 3 hó
Közös területi szorzó 3,64 %
Teljes terület 11 700 m2
Bérelhető Azonnal

Kínálati díjak

Kiadó terület

401 m2 üzlet

Bérleti díj

15-16 EUR / m2 / hó

Üzemeltetési díj

3 150 HUF / m2 / hó

Parkoló díj

120 EUR / hely / hó

Galéria

Ajánlatkérés

Kapcsolat


Póré Bence

+36705295802
poreb@wing.hu

Kérj céged igényeire szabott ajánlatot!

Az "Ajánlatot kérek" gomb megnyomásával – az Adatkezelési tájékoztató megismerését követően – hozzájárulok ahhoz, hogy az Adatkezelő az e-mail címemen és telefonon megkeressen.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

FEJLESZTŐ FEJLESZTŐ

FEJLESZTŐ

A WING Magyarország vezető ingatlanvállalkozása, piacvezető irodafejlesztő. Tapasztalt, megbízható és stabil pénzügyi háttérrel bíró cég, amely számos nemzetközi nagyvállalat székházát építette fel világszínvonalú minőségben, határidőn belül és költségkeretet betartva.

Ajánlatot kérek