tisztesség
teljesítmény
professzionális menedzsment csapat 

Menedzsment

A WING emberközpontú vállalkozás. A vállalat legnagyobb értéket jelentő erőforrásai a dolgozók. A vállalat által megbecsült legfontosabb értékek a tisztességes munka, az etikus magatartás, a személyes értékek, az alkotás, a kreativitás és a teljesítmény. A munkatársak vezetése és a WING fejlődése a professzionális menedzsmentcsapat sikere.

ELNÖK-VEZÉRIGAZGATÓ

Noah M. Steinberg

Elnök-vezérigazgató
A WING Zrt. elnök-vezérigazgatója s egyben egyik tulajdonosa. 1990 óta dolgozik Magyarországon, a Wing elnök-vezérigazgatói pozícióját a cég 1999-es alapítása óta tölti be. Az eltelt idő alatt feladata volt a WING megalapítása és a vállalat integrált fejlesztési tevékenységének irányítása. A Princeton Egyetemen (Woodrow Wilson School of Public and International Affairs, Princeton University (BA)) és a Bécsi Diplomácia Akadémián végzett (MA). Beszél angolul, magyarul, franciául, németül és spanyolul.

VEZÉRIGAZGATÓ-HELYETTESEK

Gerő János

Üzletfejlesztés és tranzakciók
A Wingnél 2003 óta dolgozik mint az üzletfejlesztésért és tranzakciókért felelős vezérigazgató-helyettes. Az ingatlanszakmában 1992 óta tevékenykedik, korábban a DTZ Hungary ügyvezető igazgatója volt. Közgazdász végzettségű (BCE) és tagja az RICS-nek (BME-Nottingham University)

Kocsis Péter

Stratégia, kontrolling, kockázat
2006-ban csatlakozott a Winghez mint a stratégiáért, kontrollingért és kockázatért felelős vezérigazgató-helyettes. Az ingatlanszakmában 1995 óta dolgozik, korábban az UniCredit ügyvezető igazgatója volt. Közgazdász végzettségű (BCE, Georgetown University) és tagja az RICS-nek.

Mucsi György

Ipari és kiskereskedelmi portfólió és -fejlesztések
2005-ben kezdett dolgozni a Wing-nél és azóta felel az ipari projektekért, a fejlesztésekért és a portfolió elemekért egyaránt. Korábban az Index.hu vezérigazgatója és a Külgazdasági Minisztérium tisztviselője is volt. Közgazdász végzettségű (BCE).

Schőmer Norbert

Irodafejlesztések
2014-ben csatlakozott a WING csapatához mint az irodafejlesztésekért felelős vezérigazgató-helyettes. 1994 óta dolgozik az ingatlanszakmában, korábban az AIG Lincoln ügyvezető igazgatója volt. Közgazdász és építészmérnök végzettségei vannak, tagja az RICS-nek.

Szűcs Ferenc

Gazdaság és pénzügy
A kezdetek óta a Wing vezérigazgató-helyettese, aki a pénzügyek mellett felel a gazdasági területek működéséért is. Ezt megelőzően a Pannon GSM gazdasági igazgatója volt, illetve dolgozott Deloitte főkönyvelőjeként. Pénzügyi és számviteli főiskolát végzett.

Dr. Takács Ernő

Iroda- és szállodaportfólió
2017-ben csatlakozott Winghez, mint a vállalat iroda- és szállodaportfólióért felelős vezérigazgató-helyettese. Korábban a Mammut Üzletház Zrt. jogi igazgatója volt, később a Talentis Group Zrt. vezérigazgatója. 2013-tól az Ingatlanfejlesztői Kerekasztal Egyesület elnöke. Jogi diplomáját Pécsen szerezte.