ibis Styles Budapest Airport Hotel

ibis Styles Budapest Airport Hotel ibis Styles Budapest Airport Hotel

ibis Styles Budapest Airport Hotel

Az 5 200 négyzetméteres, ötszintes, átriumos, belső udvaros szállodában összesen 145, a repülőtér hangulatát idéző, a kor belsőépítészeti trendjeit követő szobát alakítottak ki, emellett több konferencia-terem is az üzleti találkozók szervezői rendelkezésére áll. Az összesen 350 négyzetméteres, két különálló teremre bontható konferenciarészleg akár 150 fő befogadására is alkalmas lesz, emellett kisebb szemináriumi termeket és egy különálló tárgyalót is igénybe vehetnek az üzleti utazók.

Az Ibis Styles Budapest Airport Hotel vendéglátó részlege egy 135 fő befogadóképességű étteremből és egy lobby bárból áll, melyek alkalmasak arra, hogy egyszerre szolgálják ki a szállóvendégek igényeit és a repülőtérről érkező külső vendégeket, akik két repülőjárat között, az átszállás idején vennék igénybe a szálloda éttermét vagy bárját. A szálloda egyúttal tökéletes helyszín a magyarországi üzletemberek részére is, hogy itt bonyolítsák külföldi partereikkel zajló találkozóikat.

ELHELYEZKEDÉS

A WING Zrt. fejlesztésében megvalósult szálloda a 2. Terminál előtti külső parkoló helyszínén épült fel és 2018 januárban nyitotta meg kapuit a nagyközönség számára. A szálloda üzemeltetését az Accor csoporthoz tartozó ibis Styles hotellánc végzi.Az új szálloda különlegessége, hogy közvetlen, fedett gyalogos folyosó köti össze a 2. Terminállal, tehát az utasok egyszerűen átsétálhatnak a hotelből a repülőtérre.

FEJLESZTŐ FEJLESZTŐ

FEJLESZTŐ

A WING Magyarország vezető ingatlanvállalkozása, piacvezető irodafejlesztő. Tapasztalt, megbízható és stabil pénzügyi háttérrel bíró cég, amely számos nemzetközi nagyvállalat székházát építette fel világszínvonalú minőségben, határidőn belül és költségkeretet betartva.