Park West

Park West Park West

Park West

A PARK WEST, A LIVING – A WING ZRT. LAKÓFEJLESZTŐ ERNYŐMÁRKÁJA – SORON KÖVETKEZŐ LAKÓFEJLESZTÉSE, AMELY A PEZSGŐ VÁROSI ÉLETET ÉS A KÖZÖSSÉGI ÉRTÉKEKET PREFERÁLÓ, KÖRNYEZETTUDATOS FIATALOK ÉS AZ AKTÍV ÉLETMÓDOT FOLYTATÓK SZÁMÁRA KÍNÁL OKOS OTTHONOKAT A BELVÁROS KÖZVETLEN KÖZELÉBEN.

COMMUNITY LIVING
A Park West olyan egyedi lehetőségeket biztosít a lakóknak, mint a közösségi nappali-társalgó, könyvtár, takarítás, fészer, vagy a 0-24 órás csomagátvétel. Ezen túlmenően a Park West kialakításánál különös hangsúly került a munka-magánélet egyensúlyát fókuszba helyező otthoni munkavégzés támogatására, miként a Park West közös nappalija, nemcsak a relaxáció helyszíne lehet, hanem co-working munkateret és ennek részeként business corner szolgáltatásokat kínál.

SMART LIVING
A Park West otthonok okos megoldásai közé tartoznak a távoli fűtésvezérlés, az okos dugalj, vagy a távvezérelhető riasztó, illetve a távoli klíma-, redőny- és világításvezérlés. A lakópark környezettudatos működése során hőszivattyús megoldást, vagyis olyan fűtési rendszert kínál, amely a fűtési energiaigény jelentős részét megtakarítja a környezet energiáját felhasználva.

ELHELYEZKEDÉS

A Park West a Szabolcs utca 15-25. szám alatt kerül megvalósításra, melytől a Városliget az épülő Biodommal és a WestEnd City Center mintegy 10 perc sétára található, valamint a belváros is könnyedén megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel egyaránt. Csupán egy utcányira található a Lehel úton a 105-ös autóbusz és a 14-es villamos, a Dózsa György úton pedig a 75-ös és 79-es trolibuszok megállói, a Lehel téren pedig elérhető a 3-as metró. A legnagyobb számban 40-50 m2-es lakásokat tartalmazó, az első ütemben 229 lakással induló Park West tervezésénél elsődleges szempont volt a hatékony alaprajz, a benapozás vizsgálat és a környezettudatos megoldások kialakítása. A napfényes otthonok többsége dél-keleti tájolású; illetve dél-nyugati, nyugati tájolású belső kertes lakás. A legfelső szintekről Budára néző panoráma élvezhető. Minden lakáshoz tartozik terasz, minden lakás esetén elérhető mélygarázsban biztosított parkoló és ritkaságszámba menő módon, emeleti tárolók is rendelkezésre állnak.

További információ

Galéria

FEJLESZTŐ FEJLESZTŐ

FEJLESZTŐ

A WING Magyarország vezető ingatlanvállalkozása, piacvezető irodafejlesztő. Tapasztalt, megbízható és stabil pénzügyi háttérrel bíró cég, amely számos nemzetközi nagyvállalat székházát építette fel világszínvonalú minőségben, határidőn belül és költségkeretet betartva.