WizzAir Repüléstechnikai Oktatóközpont

WizzAir Repüléstechnikai Oktatóközpont WizzAir Repüléstechnikai Oktatóközpont

WizzAir Repüléstechnikai Oktatóközpont

Egyedülálló beruházás keretében új, ultramodern nemzetközi repülési oktatóközpontot fejleszt a Wizz Air számára a WING Zrt. a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér szomszédságában.

A 3.800 négyzetméteres BTS épület alapterületének a felét foglalja el a gyakorlati oktatási terület három darab pilótafülke-szimulátorral – ezek közül 2 darab 360 fokban minden irányban tud mozogni, így valós időben valós körülmények között tud egy-egy teljes repülőutat szimulálni. Egy berendezett utasteret magában foglaló géptörzs is helyet kap az épületben, amelyben a vészhelyzeti menekítéseket gyakorolhatja a fapados légitársaság személyzete. Emellett lesz még egy tűzoltás gyakorlására kialakított létesítmény is az épületben.

A csarnok másik felében egy háromszintes irodarész épül, ahol irodák, 14 db oktatóterem, egy impozáns lobby és közösségi terek találhatóak majd. Az épület külsejét is a repülési téma inspirálta, a burkolat egy repülőgép külső megjelenését idézi majd, fémes és ezüstös elemekkel. A Wizz Air létesítménye lesz hazánk legnagyobb légiközlekedési képzési központja, de a régióban is az egyik legmodernebbnek és legjobban felszereltnek számít majd, mely a jövőbeli igényektől függően tovább bővíthető.

Bruttó terület: 3.800 m2

ELHELYEZKEDÉS

1182 Budapest, Üllői út 807.

Galéria

FEJLESZTŐ FEJLESZTŐ

FEJLESZTŐ

A WING Magyarország vezető ingatlanvállalkozása, piacvezető irodafejlesztő. Tapasztalt, megbízható és stabil pénzügyi háttérrel bíró cég, amely számos nemzetközi nagyvállalat székházát építette fel világszínvonalú minőségben, határidőn belül és költségkeretet betartva.