Magyar Kosárlabdázás Háza

Magyar Kosárlabdázás Háza Magyar Kosárlabdázás Háza

Magyar Kosárlabdázás Háza

A korábbi Terraliget irodaépületét az MKOSZ vásárolta meg és a WING által végzett fejlesztés eredményeképpen ma a Magyar Kosárlabdázás Házaként funkcionál. A több mint 10 ezer négyzetméter hasznos alapterületű komplexum egy olyan multifunkciós épület, amely székházként, múzeumként, valamint oktatási- és konferencia központként is működik, így egyszerre szolgálja a sportág fejlődését, illetve a hagyományok ápolását, és járul hozzá a társadalmi jólét erősítéséhez.

Az épületről

Az épület egyharmada, a korábbi szerverterem, egyéni képzésekre és továbbképzésekre alkalmas, konferencia eszközökkel felszerelt kosárlabda csarnokká alakult, mely az öt tárgyalóval, oktató teremmel és a kondicionáló teremmel kiegészülve látja el az oktató-továbbképző központ funkciót.

Az épület másik szárnyában, 300 négyzetméteren kerül kialakításra a sportág történetét feldolgozó, a kapuit várhatóan nyáron megnyitó kosárlabda múzeum, valamint az MKOSZ munkavállalóinak és a Budapesti, illetve Pest Megyei Kosárlabda Szövetség irodáin kívül a befejező-melegítő konyhával felszerelt étkezde.

A mélygarázs szinteken, a 180 parkolóhely mellett kerültek kialakításra a sportszerek és dokumentumok tárolására alkalmas raktárhelyiségek. Az épület gépészete, légtechnikája és villamos hálózata is megújult: a fűtést modern és takarékos kondenzációs gázkazánok biztosítják, az energiatakarékosságról a LED világítás mellett az épület tetején elhelyezett napelemek gondoskodnak.

Galéria

FEJLESZTŐ FEJLESZTŐ

FEJLESZTŐ

A WING Magyarország vezető ingatlanvállalkozása, piacvezető irodafejlesztő. Tapasztalt, megbízható és stabil pénzügyi háttérrel bíró cég, amely számos nemzetközi nagyvállalat székházát építette fel világszínvonalú minőségben, határidőn belül és költségkeretet betartva.

WING irodaház referenciák

Skylight City

Skylight City

Iroda
Skylight City

Budapest - XIII. kerület

Tovább
Szerémi irodaház

Szerémi irodaház

Iroda
Szerémi irodaház

Budapest - XI. kerület

Tovább
Telekom székház

Telekom székház

Iroda
Telekom székház

Budapest - VIII. kerület

Tovább
Ajánlatot kérek