Allianz székház

Allianz székház Allianz székház

Allianz székház

Az esztétikus és modern irodakomplexum fejlesztésekor egy egyedi külsővel és letisztult belső térrel rendelkező épület létrehozása volt a cél. A ház környezettudatos, hatékonyak az irodaterületek és a működése is gazdaságos. Az épület tervezésekor ugyanis elsődleges szempont volt a napenergia és az esővíz újrahasznosítása, valamint az ökogazdaságos megoldások, a hővisszaverő ablakok és kiemelt hangszigetelések alkalmazása. A k3 négy épülettoronyból áll, szintenként 2.300 nm irodaterülettel. Legfelső szintjén tetőteraszokra nyílnak az irodaterek. A K3 könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, autóval, vagy akár kerékpárral.

Az Építőipari Nívódíjat a magas színvonalú építőipari megvalósítás elismeréseként nyerte el a WING Zrt.​ 2012-ben.

Bruttó terület: 17.400 m2

ELHELYEZKEDÉS

Az eredetileg k3 néven indult fejlesztés ma már az Allianz Székháza a Könyves Kálmán körúton, amelyet 2010-ben vett meg a WING-től. A környezettudatos épület a nemzetközi BREEAM környezettudatossági védjegy NAGYON JÓ minősítését viseli.

Galéria

FEJLESZTŐ FEJLESZTŐ

FEJLESZTŐ

A WING Magyarország vezető ingatlanvállalkozása, piacvezető irodafejlesztő. Tapasztalt, megbízható és stabil pénzügyi háttérrel bíró cég, amely számos nemzetközi nagyvállalat székházát építette fel világszínvonalú minőségben, határidőn belül és költségkeretet betartva.

WING irodaház referenciák

Skylight City

Skylight City

Iroda
Skylight City

Budapest - XIII. kerület

Tovább
Szerémi irodaház

Szerémi irodaház

Iroda
Szerémi irodaház

Budapest - XI. kerület

Tovább
Telekom székház

Telekom székház

Iroda
Telekom székház

Budapest - VIII. kerület

Tovább
Ajánlatot kérek