Ericsson Ház

Ericsson Ház Ericsson Ház

Ericsson Ház

A Magyar Nobel díjasok Parkja első ütemeként a Duna partján áll az Ericsson Ház, az Ericsson új magyarországi otthona, melyet 2017 decemberében vett birtokba a svéd nagyvállalat.

Az összesen 24.000 négyzetméter alapterületű épület ad otthont a vállalat Svédországon kívüli egyik legnagyobb kutatás-fejlesztési központjának. Hazánk egyik legmodernebb, leginnovatívabb székháza a nemzetközi LEED Gold szigorú környezettudatos minősítés szerint valósult meg.

A hatemeletes épület kifejezetten a megrendelő Ericsson igényeire szabva épült fel. Tömegformálásában, funkciójában, és az igényes építészeti megoldásokat tekintve kiválóan illeszkedik a környék hangulatához. A létesítményhez 540 parkoló és 250 kerékpártároló tartozik, amelyek az épület alatti négy szinten kapnak helyet.

Elnyerte a legjobb magyarországi irodafejlesztés díját 2018-ban.

ELHELYEZKEDÉS

Prémium Váci úti elhelyezkedés: A Váci úti irodafolyosó bejáratánál, közvetlen metró-kapcsolattal az épület előtt. Az új irodafejlesztések közül ez esik a legközelebb a belvároshoz. Kiváló közlekedési kapcsolatok: Metró állomás közvetlen az épület bejáratánál, 3 busz és 1 villamos vonal, a Nyugati pályaudvar egy metrómegállóra.

Galéria

FEJLESZTŐ FEJLESZTŐ

FEJLESZTŐ

A WING Magyarország vezető ingatlanvállalkozása, piacvezető irodafejlesztő. Tapasztalt, megbízható és stabil pénzügyi háttérrel bíró cég, amely számos nemzetközi nagyvállalat székházát építette fel világszínvonalú minőségben, határidőn belül és költségkeretet betartva.

WING irodaház referenciák

Skylight City

Skylight City

Iroda
Skylight City

Budapest - XIII. kerület

Tovább
Szerémi irodaház

Szerémi irodaház

Iroda
Szerémi irodaház

Budapest - XI. kerület

Tovább
Telekom székház

Telekom székház

Iroda
Telekom székház

Budapest - VIII. kerület

Tovább
Ajánlatot kérek